Werken bij WAAK, da’s verrassend!

Afbeelding

Ligt jouw toekomst ook bij WAAK?

WAAK is niet zomaar een werkgever. Vanuit onze missie gaan we resoluut voor duurzame relaties. Niet alleen met onze klanten maar vooral met onze medewerkers. We zijn op zoek naar enthousiaste collega’s in ondersteunende en leidinggevende functies. Werkzekerheid is een grote troef bij WAAK. Bovendien kan je hier maximaal kansen grijpen om je eigen potentieel en talenten te ontwikkelen.

Werken bij WAAK is interessanter dan je denkt!

Hier krijg je kansen

Bij WAAK zijn er heel wat mogelijkheden: veel mogelijkheden om je talent optimaal te ontwikkelen. Je krijgt de opportuniteit om zelf kansen te creëren en deze met volle goesting uit te voeren.

Een stabiele werkgever

Bij WAAK zit je goed: sinds 1965 zijn wij partner van een groot aantal bekende merken, zoals Barco, Novy, TVH, Decathlon en Vaillant. Met 2000 medewerkers op 3 verschillende sites in en rond Kuurne is WAAK een gestructureerde organisatie.

Duurzaam in al zijn facetten

Wij streven duurzame relaties na. Niet alleen met onze klanten maar ook met onze medewerkers. Uiteraard zijn we ook duurzaam in ons ondernemen zelf. Een duurzaam productieproces of duurzame producten ontwikkelen. Ook in het circulair ondernemen zien wij toekomst.

Bruisend team

Ondanks de rust die we willen uitstralen naar onze medewerkers, zijn we heel dynamisch. We vormen een hecht en bruisend team dat met beide voeten stevig in de realiteit staat en met open blik naar de toekomst kijkt.

WAAK maatwerkbedrijf Kuurne

Leidinggevende en ondersteunende functies

Om een geschikte werkomgeving te creëren voor onze maatwerkers werken we met heel wat enthousiaste collega's in leidinggevende en ondersteunende functies zoals Sales & Marketing, HR, IT, Ergonomie, Financiële dienst enzovoort.

Bekijk onze vacatures

WAAK - enclave TVH

Een WOW-job als werkbegeleider

Ben jij een sociaalvaardig iemand die graag voor anderen het verschil maakt? Laat dan zeker van je horen. We hebben je coaching skills hard nodig.

Bekijk onze vacatures

WAAK maatwerkbedrijf

Een job als maatwerker

Zoek je een job op maat waarbij rekening wordt gehouden met je sterktes of beperkingen? Dan is een job als maatwerker iets voor jou!

meer info

WAAK - vakantiejob

Jobstudenten

Ben je 17 jaar of ouder, dan kan je tijdens het jaar werken als jobstudent bij WAAK.

meer info

Ja, ik wens meer informatie

Ook interesse in
Laat ons van uw project horen!

Ja, ik wens me in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik wens graag berichten te ontvangen over volgende onderwerpen